Gyldne dage i Præstø – Åbningskoncert Kl. 19.30 Det Danske Ungdomsensemble, kaldet DUEN, åbner Gyldne Dage i Præstø med dirigenten Morten Ryelund i et brag af en åbningskoncert med toner fra den danske romances tid. Oplev de unge musikere i et forførende unikt program med gyldne strygertoner af bl.a. Mozart og Weyse, og i sange med den danske sopran Philippa Cold, prisvinder ved The Lauritz Melchior International Singing Competition 2020, i samklang med Præstøs egen Torleif Steinstø fra Det Kongelige Operakor. Gennem musikken tager vi på en følelsesrejse i 1800-tallets begyndelse med forelskelse, begær, sorg og glæde i bagagen.  

Gyldne dage i Præstø – Åbningskoncert

Kl. 19.30

Det Danske Ungdomsensemble, kaldet DUEN, åbner Gyldne Dage i Præstø med dirigenten Morten Ryelund i et brag af en åbningskoncert med toner fra den danske romances tid.

Oplev de unge musikere i et forførende unikt program med gyldne strygertoner af bl.a. Mozart og Weyse, og i sange med den danske sopran Philippa Cold, prisvinder ved The Lauritz Melchior International Singing Competition 2020, i samklang med Præstøs egen Torleif Steinstø fra Det Kongelige Operakor.

Gennem musikken tager vi på en følelsesrejse i 1800-tallets begyndelse med forelskelse, begær, sorg og glæde i bagagen.