GoBoat Watermusic Musik på vandet! Oplev solen gå ned over byens tage og kom med ud på dybt vand med musikoplevelser, der sætter sig lige i hjertet. Beat & Bølger er GoBoats nye koncertkoncept, som tager dig med ud i Københavns Havn og kanaler, hvor vi vil præsentere dig for flydende koncerter under åben himmel. Med byens liv og lys som kulisse, kommer vi til at undersøge byens egen akustik, og med musikken saligt vuggende for ørerne, kommer du til at se byen fra en helt ny vinkel – og pludseligt er der noget helt vildt poetisk over en nedlagt fabrik eller en husbåd i vandkanten. Vores vision er at få fokus tilbage på musikken og kunsten. For mange mennesker er musik blevet en brugsvare, …

GoBoat Watermusic

Musik på vandet!

Oplev solen gå ned over byens tage og kom med ud på dybt vand med musikoplevelser, der sætter sig lige i hjertet.

Beat & Bølger er GoBoats nye koncertkoncept, som tager dig med ud i Københavns Havn og kanaler, hvor vi vil præsentere dig for flydende koncerter under åben himmel.
Med byens liv og lys som kulisse, kommer vi til at undersøge byens egen akustik, og med musikken saligt vuggende for ørerne, kommer du til at se byen fra en helt ny vinkel – og pludseligt er der noget helt vildt poetisk over en nedlagt fabrik eller en husbåd i vandkanten.

Vores vision er at få fokus tilbage på musikken og kunsten. For mange mennesker er musik blevet en brugsvare, der enten skal sælge et produkt eller noget, som kører i baggrunden, mens vi arbejder, sidder ved computeren eller laver noget andet. Med Beats & Bølger kommer du helt tæt på musikerne og den levende musik.

I år præsenterer vi et varieret musikprogram på tværs af genrer. Så hvad enten du er til pop, klassisk, opera, jazz eller spoken word – så skal du være velkommen!

Mødetid: 19:00
Udsejling: 19:30
Hjemkomst: senest 21:30

https://www.facebook.com/events/1734686926788562/

http://operafestival.dk/program/forestillinger-koncerter/goboat/