Romergilde med Thorvaldsen – Gyldne dage i Præstø Kl. 17.00 Bådehallen Der blev festet igennem blandt kunstnere i Rom, København og også i Præstø i starten af 1800-tallet. Og den verdenskendte Thorvaldsen dansede gerne med i timevis. Han elskede musik. Kom med Thorvaldsen til Romergilde med toner og fortællinger fra tiden, når skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen dukker op som Bertel Thorvaldsen, medens sopranen Philippa Cold og tenoren Torleif Steinstø bringer både sødme, temperament og lidt druk til fortællingen sat sammen af radiovært og historiker, Rie Koch, medens Jacob Christensen trakterer Thorvaldsens yndlingsinstrument: Guitaren.

Romergilde med Thorvaldsen – Gyldne dage i Præstø

Kl. 17.00

Bådehallen

Der blev festet igennem blandt kunstnere i Rom, København og også i Præstø i starten af 1800-tallet. Og den verdenskendte Thorvaldsen dansede gerne med i timevis. Han elskede musik.

Kom med Thorvaldsen til Romergilde med toner og fortællinger fra tiden, når skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen dukker op som Bertel Thorvaldsen, medens sopranen Philippa Cold og tenoren Torleif Steinstø bringer både sødme, temperament og lidt druk til fortællingen sat sammen af radiovært og historiker, Rie Koch, medens Jacob Christensen trakterer Thorvaldsens yndlingsinstrument: Guitaren.