Kl. 17.00 Oplev opera i den gamle postgård. I forbindelse med Trekantområdets Festuge og i forlængelse af kunstprojektet ”Rør i gaden” i Søndergade, kan du opleve og blive rørt af opera i Algade 4. Mozarts skabte med sit mesterværk Cosi fan tutte en aldeles aktuel komedie, som til forveksling ligner moderne reality-tv. Hvad sker der når en udspekuleret gamemaster udfordrer to mænd til at teste deres kæresters troskab? Hvad sker der for de to mænd, når de skal konkurrere om, hvem der først kan forføre den andens kæreste? Og hvad med kæresterne, som langsomt må indse, at man kun elsker een gang – ad gangen. Forestillingen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen og opføres af operakompagniet Nontardar.  

Kl. 17.00

Oplev opera i den gamle postgård.

I forbindelse med Trekantområdets Festuge og i forlængelse af kunstprojektet ”Rør i gaden” i Søndergade, kan du opleve og blive rørt af opera i Algade 4.

Mozarts skabte med sit mesterværk Cosi fan tutte en aldeles aktuel komedie, som til forveksling ligner moderne reality-tv. Hvad sker der når en udspekuleret gamemaster udfordrer to mænd til at teste deres kæresters troskab? Hvad sker der for de to mænd, når de skal konkurrere om, hvem der først kan forføre den andens kæreste? Og hvad med kæresterne, som langsomt må indse, at man kun elsker een gang – ad gangen.

Forestillingen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen og opføres af operakompagniet Nontardar.