Kl. 20.00 Velkommen til Opera Salon! Professionelle operasangere fylder salen med arier og scener fra operaens verdenen. Uanset om du er lidenskabelig operaelsker, eller om du aldrig har oplevet opera live før, så har du nu muligheden i afslappede og uhøjtidelige omgivelser. I denne Opera Salon er de medvirkende sangere Patrick Egersborg, Philippa Cold og Line Juul Andersen. Laurits Dragsted akkompagnerer på piano. Aftenen forløber med 3-4 indslag med pauser mellem. Baren er åben undervejs med øl, vin og drinks, som kan nydes til forestillingerne. Vi glæder os!

Kl. 20.00
Velkommen til Opera Salon!
Professionelle operasangere fylder salen med arier og scener fra operaens verdenen. Uanset om du er lidenskabelig operaelsker, eller om du aldrig har oplevet opera live før, så har du nu muligheden i afslappede og uhøjtidelige omgivelser.
I denne Opera Salon er de medvirkende sangere Patrick Egersborg, Philippa Cold og Line Juul Andersen. Laurits Dragsted akkompagnerer på piano.
Aftenen forløber med 3-4 indslag med pauser mellem. Baren er åben undervejs med øl, vin og drinks, som kan nydes til forestillingerne.
Vi glæder os!